Referenties

Dit zeggen klanten over ons.

Ella Rozendaal van Congreslink is sinds enkele jaren betrokken bij de organisatie van de cursus ‘Antibiotica bij Kinderen”, welke drie keer per jaar plaats vindt. Ella neemt bij de organisatie van deze cursussen ons veel werk uit handen.

Dankzij haar inzet, enthousiasme en professionele ondersteuning verlopen onze cursussen probleemloos.

Dr. Xandra van den Tweel, kinderarts Maasstadziekenhuis Rotterdam

Ella, en haar bureau CongresLink, heeft ons met haar team aan alle kanten professioneel, maar ook met persoonlijke betrokkenheid, bijgestaan bij de organisatie van meerdere nationale en internationale congressen in Utrecht en Amsterdam, waaronder de Utrecht Spine Courses in het UMCU, en de internationale ICEOS, DSC en NSDS-meetings. Wat begonnen is als een eenmalig congres is nu uitgegroeid tot een jaarlijks, succesvol, terugkerend evenement.  Ella, bedankt voor de goede organisatie en het plezierig samenwerken!

Prof. dr. René M. Castelein, orthopedisch chirurg UMCU

Als stichting infecties bij kinderen (INKI) organiseren we 3x per jaar de cursus “antibiotica bij kinderen” met ondersteuning van congreslink. Ella Rozendaal is heel betrokken en weet de cursus goed vorm te geven. De samenwerking is heel plezierig, ze denkt goed mee en er zijn altijd korte lijntjes om zaken te organiseren en op te lossen. De communicatie met de cursisten verloopt vlekkeloos. Ook in tijden van corona wisten we met behulp van Ella in korte tijd om te schakelen naar een online format. We zijn blij met de samenwerking, ze heeft zich inmiddels vrijwel onmisbaar gemaakt voor onze cursus.

Prof. dr. Gertjan J.A. Driessen, Kinderarts infectioloog-immunoloog Maastricht UMC+

Congreslink heeft ons geholpen bij de opzet van de succesvolle congresreeks Verder in Beweging. De samenwerking verliep vanaf het eerste moment vlekkeloos en soepel omdat Ella en haar team zowel de zorg als het congrespubliek goed begrijpen en goed inspelen op veranderingen werden de congressen in plaats van stressen enorm genieten.

Ik beveel uw samenwerking met dit bureau dan ook van harte aan!

Remco Hoogendijk, Innovation manager Sint Maartenskliniek – Radboud Universiteit Nijmegen

.

Het is erg plezierig met Ella samen te werken. Zij is vriendelijk, accuraat, snel en goed bereikbaar, en denkt actief mee met oplossingen; ook last-minute als dat moet. Heel fijn om op zo’n manier een cursus of congres te organiseren, waarbij je alleen nog op je eigen aandeel daarin hoeft te focussen en alle administratie en organisatie uit handen wordt genomen!

Clementien Vermont, kinderarts-infectioloog/-immunoloog, Erasmus MC-Sophia, Rotterdam

Wij organiseren graag 
jouw congres. Neem contact op!